Elwoods rally


Ordförande har ordet vår 2017

Ordförande har ordet.

Januari 2017

Snön gnistrar ute. Själv sitter jag vid brasan, njuter av värmen och nystar garn till mitt nästa projekt. Nytt år och nya möjligheter. Läser utkastet till vårprogrammet och inser att det igen är en vår att se fram emot med många aktiviteter.

Knyppelgruppen har redan dragit igång årets aktiviteter och det är heller inte långt kvar till den stor dagen för gruppen, 5 februari klockan 11.00 är det installation i Lovö kyrka av det antependium som gruppen har knypplat och Camilla Skorup har färdigställt. Ett varmt tack alla som har varit med och bidragit!

Söndag 12 februari är det dags för cafédag på Ekebyhovs slott. Kom och visa vad vi gör i Lovö vävare genom att vara på plats med något ur vår verksamhet t.ex.vävning, tvåtrådsstickning, knyppling och frivoliteter. Ö-laget kommer att spela kl. 14.

Årsmötet går av stapeln måndagen 13 mars i Klockargården. Annalise Detthoff kommer ta oss med på resa i det textil hantverkets tecken.

Alla våra utskick sker digitalt så meddela Anna Friis din mailadress men också adress och telefon så att vi har aktuella uppgifter i medlemsmatrikeln. Om du vill ha ett exemplar av matrikeln kontakta Anna på mail eller telefon. Du hittar också information om vår verksamhet på hemsidan och vi kan nås på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Ulrika